OMEGA LOGISTICS KIEST VOOR BUSINESSTRACK

Omega Logistics heeft samen met haar klant Pluripharm geïnvesteerd in nieuwe mobiele transportkoelkasten. Hiermee voldoen ze aan de nieuwste GDP-richtlijnen voor distributie van medicijnen en aanverwante artikelen.

Alle koelkasten zijn voorzien van een het GPS-systeem en temperatuursensoren van BusinessTrack, zo kunnen ze altijd realtime zien waar de lading zich bevindt en wat de temperatuur binnen en buiten de koelkast is. Daarnaast kunnen er rapportages gemaakt worden over het verloop van de rit en de temperatuur gedurende de rit.

Kijk ook op www.omegalogistics.nl

Pilot op locatie

Vanaf 3 voertuigen is het mogelijk om een pilot op locatie te krijgen. Tijdens de pilot zal onze monteur de installatie inbouwen en u op weg helpen. Wilt u hiermee aan de slag? Vul onderstaand formulier in en wij maken een afspraak met u!

Onze keurmerken

Navigatie

Oplossingen

Contactgegevens

Meld u aan voor onze nieuwsbrief