Pilot op locatie

Business Track biedt u geheel vrijblijvend een pilot op locatie aan. Tijdens deze pilot zal één van onze monteurs bij u op locatie komen en de installatie in uw auto inbouwen. De monteur zal u ook uitleg geven over hoe het systeem werkt. En u krijgt een inlog waarmee u kunt inloggen in ons online portal.

Wanneer kan ik een pilot aanvragen?

Een pilot kunt u aanvragen vanaf drie voertuigen. Mocht u meer dan drie voertuigen hebben waarbij u het systeem eens wilt uitproberen, dan komt onze monteur bij u vrijblijvend op locatie langs.

Wat moet ik doen?

Door onderstaande formulier in te vullen kunt u een pilot aanvragen. Wij nemen vervolgens contact met u op en zullen een afspraak met u gaan inplannen. Onze monteur komt op uw gekozen dag en tijdstip bij u langs!

 

BusinessTrack

Wij geven u op ieder moment van de dag een duidelijk en overzichtelijk beeld van alle werkzaamheden buiten de deur. Waar bevinden uw wagens zich, waar zijn ze op weg naar toe, hoe laat zullen ze arriveren, een compleet en helder overzicht dus.

Persoonlijk contact

Advies & installatie op locatie

Direct opzegbaar

Flexibele pakketten

Pilot op locatie

Vanaf 3 voertuigen is het mogelijk om een pilot op locatie te krijgen. Tijdens de pilot zal onze monteur de installatie inbouwen en u op weg helpen. Wilt u hiermee aan de slag? Vul onderstaand formulier in en wij maken een afspraak met u!

Onze keurmerken

Navigatie

Oplossingen

Contactgegevens

Meld u aan voor onze nieuwsbrief